Terug naar het overzicht

Persbericht

27 juli 2019

Onze gloednieuwe Hyundai Kona Electric

Onze Gloednieuwe Hyundai Kona Electric

In onze vorige nieuwsbrief kwam al naar voren dat we onze eerste Hyundai Kona’s een bestemming hebben gegeven. We waren van tevoren erg benieuwd hoe deze auto werd ontvangen en we delen graag de eerste ervaringen van gebruikers die hun eerste ritten in deze deelauto gemaakt hebben.

Wat sterk naar voren komt is dat deze auto een mooie uitstraling heeft, comfortabel zit en prettig rijdt. Verder ervaren gebruikers de Hyundai Kona Electric als een mooi en betaalbaar alternatief van onze bestaande lange afstand deelauto’s. Tot voorheen boden de Tesla’s een goede uitkomst voor mensen die wat verder willen gaan, maar met de Hyundai Kona Electric is er plaats gekomen voor een nieuwe optie die meer betaalbaar is.

We hebben 20 Hyundai Kona Electric’s staan die nu klaar voor gebruik zijn, waarvan al enkelen zijn geplaatst in dorpen of bij bedrijfsverzamelgebouwen. Wil jij ook zo´n Hyundai Kona delen met jouw buren of collega´s? Vraag dan eens rond in de buurt of in het gebouw. Wellicht dat we al heel snel iets voor jullie kunnen betekenen!

Terug naar het overzicht